16 apr. 2021

Aarlesche Erven

Tussen stad en land.

Aarlesche Erven ligt aan de rand van Best, op 20 minuten van Eindhoven. Binnen een half uur ben je in Tilburg en Den Bosch. 

In Best – ga even te voet of spring op de fiets - vind je alles wat je elke dag nodig hebt: boodschappen, scholen, gezellig even borrelen of een hapje eten en medische zorg.

Heb je het even gehad met de drukte en ben je toe aan wat rust? Het Groene Woud ligt in je achtertuin, dus heerlijk, maak dat hoofd maar leeg. In de Aarlesche Erven hoef je niet te kiezen. Levendigheid van de steden om je heen en de natuur in de nabijheid. 

Locatiekaart

Midden in het goede leven. Aarlesche Erven ligt super centraal.

Het centrum van Best ligt op 10 minuutjes lopen van Aarlesche Erven en je zit zo op de A58 richting Tilburg en de A2 richting Eindhoven en Den Bosch. Binnen 15 minuten ben je op de High Tech Campus en Strijp S. Liever met de fiets? Dat kan! Trap je stevig door, dan ben je in een half uur in Eindhoven. Doe je het ietsje rustiger aan, dan doe je er zo’n 40 minuten over. 

Liggingskaart Aarleche Erven

Bereikbaarheid.

Waar je ook naartoe wilt of hoe je ook naar huis komt, de verbindingen zijn perfect. Ga eropuit!

  bicycle.svg car-alt.svg train.svg
Centrum Eindhoven 30 min. 20 min. 15 min.
Centrum Tilburg   30 min. 25 min.
Centrum Den Bosch   25 min. 20 min.
Omhelsd door natuur en de dynamiek van de stad binnen handbereik.

Je dagelijks ritme

Alles binnen handbereik voor een goed leven.

Vanuit Aarlesche Erven kun je alle kanten op. Niet alleen letterlijk – het gebied ligt erg centraal -, maar het heeft ook alles in de nabijheid. Of nu sport je lust en je leven is of dat je geniet van lekker eten en drinken.

Theater- of filmliefhebber? Iedereen komt aan zijn trekken. Van voetbal tot hockey en van atletiek tot golf. Restaurants, cafeetjes, het aanbod is zeer compleet. Mooi concert in de Effenaar of een bijzondere expositie in Den Bosch? Je bent er zo!

Overzicht voorzieningen.

Onze woonsferen

Hoe wil jij wonen?

Aarlesche Erven kent straks verschillende woonsferen, geïnspireerd op de historie van het gebied. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan brengen wij je op de hoogte van de diverse woonsferen.  

Inschrijven voor de nieuwsbrief
aarlesche-erven-locatie-detail-2.png

Eropuit routes

Bij gezond wonen en leven hoort ook lekker wandelen en fietsen.

We kunnen je nu al garanderen: je wordt op slag verliefd op de prachtige natuurgebieden in de omgeving. Geniet van het sprookjesachtige Kampina, spot edelherten in De Mortelen of ga op pad in het Nationaal bos De Paljaart.

Bekijk onze routes