16 apr. 2021

Deelprojecten,
Aarlesche Erven

De projecten van Aarlesche Erven

Om de ontwikkeling in goede banen te leiden is Aarlesche Erven onderverdeeld in de projecten: ‘de Hoven’, ‘de Akkers’, ‘de Tuinen’ en ‘de Waarden’. Op die manier maken wij het voor jou overzichtelijk waar je moet zijn voor het (toekomstig) aanbod en wie daar verantwoordelijk voor is.

Onze deelprojecten

Begin jij met dromen,
beginnen wij met bouwen.

De ontwikkeling is volop bezig, de eerste deelplannen zijn verkocht en worden opgeleverd. Hieronder vind je een overzichtskaart met informatie over het project en de verschillende deelgebieden. Daaronder kun je eenvoudig naar de projectsites navigeren!

Project 'de Waarden'

De woningen van de Waarden van Aarlesche Erven deelplan 2 zijn nu in verkoop. De inschrijftermijn is inmiddels gesloten en de 32 woningen zijn toegewezen. Je kan je nog steeds inschrijven op de reservelijst. Het kan zijn dat een woning terug in de verkoop komt.

Bekijk hier de projectsite:
www.waarden-aarlesche-erven.nl

Project 'de Hoven'

De verkoop van deelplan 2 van de Hoven is begonnen! Inmiddels is al 78% verkocht. Alle beschikbare informatie over het aanbod vind je op de projectsite van de Hoven van Aarlesche Erven. 

Bekijk de projectsite:
www.hoven-aarlesche-erven.nl

Project 'de Akkers'

Het derde deelplan van de Akkers is in verkoop! Er zijn op dit moment nog enkele twee-onder-een-kap woningen beschikbaar. Alle informatie over het aanbod vind je op de projectsite van de Akkers van Aarlesche Erven. 

Bekijk hier de projectsite:
www.akkers-aarlesche-erven.nl

Project 'de Tuinen'

De bouw van deelplan 1 van de Tuinen start in kwartaal 4 van 2023 en er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Alle beschikbare informatie over het aanbod vind je op de projectsite van de Tuinen van Aarlesche Erven.

Bekijk hier de projectsite:
www.tuinen-aarlesche-erven.nl

Verschillende woonsferen voor verschillende leefstijlen. Hier vindt iedereen zijn plek.