16 apr. 2021

Deelprojecten,
Aarlesche Erven

De projecten van Aarlesche Erven

Om de ontwikkeling in goede banen te leiden is Aarlesche Erven onderverdeeld in de projecten: ‘de Hoven’, ‘de Akkers’, ‘de Tuinen’ en ‘de Waarden’. Op die manier maken wij het voor jou overzichtelijk waar je moet zijn voor het (toekomstig) aanbod en wie daar verantwoordelijk voor is.

Onze deelprojecten

Begin jij met dromen,
beginnen wij met bouwen.

De ontwikkeling is volop bezig en de eerste deelplannen zijn al verkocht. Hieronder vind je een aanklikbare kaart met informatie over het project en navigeer je eenvoudig naar de websites!

= De Tuinen
= De Akkers
= De Waarden
= De Hoven
= Wildernis (natuur)
= Toekomstige Fases
= Plangebied
= Huurwoningen
= School

Project 'de Waarden'

De verkoop van de Waarden deelplan 2 bij Aarlesche Erven is van start gegaan. Heb je interesse? Schrijf je dan in voor de woning(en) van jouw voorkeur! Inschrijven kan immers tot 26 november a.s.

Bekijk hier de projectsite:
www.waarden-aarlesche-erven.nl

Project 'de Hoven'

De verkoop van deelplan 2 van de Hoven is begonnen! Alle beschikbare informatie over het aanbod vind je op de projectsite van de Hoven van Aarlesche Erven. 

Bekijk de projectsite:
www.hoven-aarlesche-erven.nl

Project 'de Akkers'

Het derde deelplan van de Akkers is nu in verkoop! Alle informatie over het aanbod vind je op de projectsite van de Akkers van Aarlesche Erven. 

Bekijk hier de projectsite:
www.akkers-aarlesche-erven.nl

Project 'de Tuinen'

De bouw van deelplan 1 van de Tuinen start in kwartaal 4 van 2023 en er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Alle beschikbare informatie over het aanbod vind je op de projectsite van de Tuinen van Aarlesche Erven.

Bekijk hier de projectsite:
www.tuinen-aarlesche-erven.nl

Verschillende woonsferen voor verschillende leefstijlen. Hier vindt iedereen zijn plek.