16 apr. 2021

Koopwoningen, Aarlesche Erven

Je nieuwe thuis, vind je hier. 

De realisatie van Aarlesche Erven is een samenwerking tussen verschillende marktpartijen. Dat zorgt voor een unieke gebiedsontwikkeling. Een plek waar iedereen zich thuis voelt. Ontdek hier het aanbod koopwoningen en schrijf je in voor het laatste nieuws.  

Onze deelprojecten

Begin jij met dromen,
beginnen wij met bouwen.

Om de ontwikkeling in goede banen te leiden is Aarlesche Erven onderverdeeld in de projecten: 'de Hoven', 'de Akkers', 'de Tuinen' en 'de Waarden'. Op die manier maken wij het voor jou overzichtelijk waar je moet zijn voor het (toekomstig) aanbod en wie daar verantwoordelijk voor is.  

Locatiekaart Aarleche Erven

De projecten van Aarlesche Erven 

De ontwikkeling is volop bezig en de eerste deelplannen zijn al verkocht. Hieronder laten we hier de nieuwste schetsen of impressies van het aanbod zien. Daaronder vind je een aanklikbare kaart met informatie over de status, eenheden, wie de ontwikkelaar is en navigeer je eenvoudig naar de projectsites! 

Project 'de Waarden'

De woningen in de Waarden zijn in aanbouw en er zijn nog enkele woningen vrij die de eerste helft van 2024 opgeleverd worden. Alle beschikbare informatie over het aanbod vind je op de projectsite van de Waarden van Aarlesche Erven. 

Bekijk hier de projectsite:
www.waarden-aarlesche-erven.nl

Project 'de Hoven'

De verkoop van deelplan 2 van de Hoven is begonnen! Alle beschikbare informatie over het aanbod vind je op de projectsite van de Hoven van Aarlesche Erven. 

Bekijk de projectsite:
www.hoven-aarlesche-erven.nl

Project 'de Akkers'

Het derde deelplan van de Akkers is nu in verkoop! Alle informatie over het aanbod vind je op de projectsite van de Akkers van Aarlesche Erven. 

Bekijk hier de projectsite:
www.akkers-aarlesche-erven.nl

Project 'de Tuinen'

De bouw van deelplan 1 van de Tuinen start in kwartaal 4 van 2023 en er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Alle beschikbare informatie over het aanbod vind je op de projectsite van de Tuinen van Aarlesche Erven.

Bekijk hier de projectsite:
www.tuinen-aarlesche-erven.nl

Klik op de gekleurde gebieden voor meer informatie

De ligging van onze koopwoningen

= De Tuinen
= De Akkers
= De Waarden
= De Hoven
= Wildernis (natuur)
= Toekomstige Fases
= Plangebied
= School
= Huurwoningen
Verschillende woonsferen voor verschillende leefstijlen. Hier vindt iedereen zijn plek.