16 apr. 2021

Deelprojecten,
Aarlesche Erven

De projecten van Aarlesche Erven

Om de ontwikkeling in goede banen te leiden is Aarlesche Erven onderverdeeld in de projecten: ‘de Hoven’, ‘de Akkers’, ‘de Tuinen’ en ‘de Waarden’. Op die manier maken wij het voor jou overzichtelijk waar je moet zijn voor het (toekomstig) aanbod en wie daar verantwoordelijk voor is.

Onze deelprojecten

Begin jij met dromen,
beginnen wij met bouwen.

De ontwikkeling is volop bezig, de eerste deelplannen zijn verkocht en worden opgeleverd. Hieronder vind je een overzichtskaart met informatie over het project en de verschillende deelgebieden. Daaronder kun je eenvoudig naar de projectsites navigeren!

Project 'de Waarden'

Deelplan 1 en 2 van de Waarden zijn uitverkocht én deelpan 3 is in ontwikkeling. Alle beschikbare informatie over het aanbod vind je op de projectsite van de Waarden van Aarlesche Erven. 

Bekijk hier de projectsite:
www.waarden-aarlesche-erven.nl

Project 'de Hoven'

Deelplan 2 en 3 van de Hoven zijn in verkoop én de bouw van deelplan 2 is al gestart. Alle beschikbare informatie over het aanbod vind je op de projectsite van de Hoven van Aarlesche Erven. 

Bekijk de projectsite:
www.hoven-aarlesche-erven.nl

Project 'de Akkers'

Deelplan 2 en 3B van de Akkers zijn nog in verkoop en deelplan 4 is in ontwikkeling. Alle beschikbare informatie vind je op de projectsite van de Akkers van Aarlesche Erven.

Bekijk hier de projectsite:
www.akkers-aarlesche-erven.nl

Project 'de Tuinen'

De woningen van de Tuinen deelplan 1 zijn uitverkocht. Naar verwachting worden de eerste woningen rond de zomer van 2024 opgeleverd. Alle beschikbare informatie vind je op de projectsite van de Tuinen van Aarlesche Erven. 

Bekijk hier de projectsite:
www.tuinen-aarlesche-erven.nl

Verschillende woonsferen voor verschillende leefstijlen. Hier vindt iedereen zijn plek.