21 apr. 2023

Woningupdate Aarlesche Erven

beeldmerk-bg-news.svg

De diversiteit van Aarlesche Erven biedt ruimte aan verschillende soorten woningen, van rijwoningen tot vrijstaande villa's. Daarnaast worden er verschillende voorzieningen gerealiseerd, zoals een basisschool en komen er veel groenzones. Met als groene kern: 'De Wildernis'. Zo werken wij aan een gevarieerde en levendige woonwijk.

de Waarden - 75% verkocht 

Er zijn nog slechts enkele vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar. Alle rijwoningen, drie-onder-een-kapwoningen en gelijkvloerse woningen zijn verkocht. Inmiddels is er gestart met het boren van de bronnen voor de bodemwarmtepomp.

Wil je meer te weten komen over deze energiezuinige woningen in Best waar de bouw van is gestart?​​​​​​
Neem dan een kijkje op de projectwebsite.

de Tuinen - nog meer woonplezier  

Per direct worden de woningen in de Tuinen deelplan 1 standaard aangeboden met uitbouw van 2.00 meter. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om een royale leefkeuken met zicht op de tuin te realiseren. Daarnaast zijn de woningen nul-op-de-meter, dit betekent dat je geen energielasten meer hebt.

Benieuwd wat dit voor jou betekent?
Bekijk dan het laatste nieuws op de projectwebsite van de Tuinen.

Deel deze pagina:

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen en je bent als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom Aarlesche Erven.

Laatste nieuws.

Feestelijke start bouw bij de Hoven deelplan 2

Lees verder

Nieuwe straatnamen Aarlesche Erven

Lees verder

Een warm welkom aan de nieuwe bewoners van Aarlesche Erven!

Lees verder