27 jun. 2023

Start verkoop de Hoven en de Akkers!

beeldmerk-bg-news.svg

Aarlesche Erven 

Wij praten je graag bij over de start verkoop van twee nieuwe deelplannen in de Akkers en de De Hoven en een feestelijk moment op onze locatie in Best.
 

De Hoven - start verkoop

Leuk nieuws! Op dinsdag 27 juni, 13.00 uur is het zo ver. Dan gaan de vrije verkoop en inschrijving van de 31 energiezuinige woningen in de Hoven deelplan 2 van start!

Vanaf die dag kun je je officieel inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur. Alle informatie vind je dan op de website van de Hoven of is op te halen bij de makelaars. Om je optimaal voor te bereiden, kun je de woningtypes nu al online bekijken.

Het tweede deelplan bestaat uit 8 hoekwoningen, 8 tussenwoningen, 12 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen. Kenmerkend zijn de grote raampartijen en de Franse balkons. Hierdoor kun je optimaal genieten van het uitzicht op een prachtige groene zone.

Bekijk De Hoven update

De Waarden - update

Het leek wel een familiefeest, de recente start van de bouw van de nieuwe woningen in de Waarden. De bouwplek was omgetoverd tot feestlocatie, kopers en gasten genoten volop. Samen met de wethouder en de ontwikkelaar werd een toost uitgebracht op een succesvolle bouwperiode. Vele gasten kenden elkaar al van een vorige bijeenkomst, de sociale samenhang in de nieuwe buurt is hiermee dus eveneens van start gegaan.

Groei jij mee?
De Waarden maakt deel uit van de Aarlesche Erven in Best en groeit door. Inmiddels is 80% van de huizen verkocht. Verwacht wordt dat de eerste bewoners tegen het einde van dit jaar hun nieuwe woningen zullen betrekken. Beschikbaar zijn nu nog diverse grotere gezinswoningen.

Bekijk De Waarden update

De Akkers - start verkoop  

Na het succes van het eerste en tweede deelplan kunnen wij delen dat op maandag 26 juni om 15:00 uur de verkoop van 34 karaktervolle woningen van start gaat. In deelplan 3 worden hoek- en tussenwoningen, ruime tweekappers en twee vrijstaande woningen verkocht. Inschrijven voor een van de woningen is mogelijk tot maandag 3 juli 15:00 uur. Noteer deze data alvast in je agenda!

Meet & Greet
Interesse in een woning, maar zit je nog met vragen? Ga dan 28 juni naar de Meet & Greet bij Van den Berk & Kerkhof Makelaars in Best. De projectontwikkelaars en makelaars zijn dan aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Bekijk De Akkers update

Deel deze pagina:

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen en je bent als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom Aarlesche Erven.

Laatste nieuws.

Vind eenvoudig jouw plekje

Lees verder

Kopers aan het woord

Lees verder

Wonen in een groene woonwijk

Lees verder