13 nov. 2023

Kopers aan het woord

beeldmerk-bg-news.svg

Eva (31) en Niels (33) hebben een nieuwbouwwoning in de Tuinen van Aarlesche Erven gekocht waar ze over niet al te lange tijd de sleutel van ontvangen. Spannend, hun eerste koophuis samen! 

Tijd voor een volgende stap

Inmiddels wonen Eva en Niels bijna 2 jaar samen in een huurhuis in Eindhoven met hun eenjarige zoontje en is het tijd voor de volgende stap. “Mijn man komt uit de regio Eindhoven waar ik zelf tijdens mijn studententijd ook een tijd heb gewoond, dus de stad kende ik al wel. Zelf kom ik uit de regio Breda waar we ook een tijdje woonden, maar vanwege zijn werk als medisch specialist in het ziekenhuis in Weert en mijn werk als gedragskundige bij een gehandicaptenorganisatie hebben we besloten om in Eindhoven te gaan wonen. De familie en vrienden van mijn man wonen hier in de buurt, dus daardoor was de stap minder groot om van Breda naar Eindhoven te verhuizen”, vertelt Eva. “Dit was hét moment voor ons om te kopen en een volgende stap te zetten. De markt wisselt natuurlijk continu en we wilden er niet langer meer mee wachten.”

Je kunt er veel van je eigen creativiteit en wensen in kwijt”

Wijk met gelijkgestemden

“We kijken heel erg uit naar een wijk met gelijkgestemden, jonge gezinnen of mensen die bewust voor een nieuwbouwhuis kiezen. En dat we straks een mooie basis hebben waar ons zoontje kan opgroeien en dat hij nieuwe vriendschappen sluit. Ook hopen we dat Aarlesche Erven, waar de Tuinen onderdeel van is,  een wijk is waar veel gaat gebeuren. Hopelijk komt er een stukje saamhorigheid. Dat je met elkaar ervoor zorgt dat de wijk gezellig blijft. Het hele proces van het kopen van een nieuwbouwhuis vind ik heel erg leuk. Het is een intensief proces, maar je kunt er veel van je eigen creativiteit en wensen in kwijt. Dat vind ik het leukst aan een nieuwbouwproject!”

Ben je nieuwsgierig naar de rest van het verhaal? Ze vertellen over de keuze voor een nieuwbouwhuis, hebben tips voor andere kopers, lichten de voordelen van nieuwbouw toe en wat er nog meer bij komt kijken. Ze zijn natuurlijk ook heel benieuwd naar leuke buren. Ben jij dat misschien?

Lees hier het volledige interview

Deel deze pagina:

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen en je bent als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom Aarlesche Erven.

Laatste nieuws.

Nieuwe straatnamen Aarlesche Erven

Lees verder

Een warm welkom aan de nieuwe bewoners van Aarlesche Erven!

Lees verder

Eindejaar update 2023

Lees verder