22 dec. 2023

Eindejaar update 2023

beeldmerk-bg-news.svg

de Tuinen

De Tuinen gestart met bouw deelplan 1

In de Tuinen zijn nog maar enkele twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar, de bouw ervan is zelfs al begonnen. Nadat de funderingspalen zijn geboord, is nu ook gestart met het plaatsen van de funderingsbalken. De verwachting is dat de oplevering van deze woningen al zal plaatsvinden in het derde kwartaal van 2024.

Als je interesse hebt in een van deze woningen, aarzel dan niet en vraag direct en vrijblijvend een optie aan.

Bekijk het aanbod

de Akkers

Nog enkele ruime tweekappers beschikbaar in de Akkers

Geniet van het leven in een mooie omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik, terwijl je toch de vrijheid van ruimte en de nabijheid van de natuur ervaart. Dit is mogelijk in deelplan 3 van "de Akkers", waar nog enkele ruime twee-onder-een-kap woningen beschikbaar zijn. Deze worden gebouwd op royale percelen, waardoor je werkelijk de luxe van ruimte kunt ervaren. Momenteel is al 70% van de woningen in dit plan verkocht.

Als je geïnteresseerd bent in een woning in deelplan 3 en nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de makelaars. Ze staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw droomwoning in Best.

Bekijk het aanbod

de Hoven

De Hoven, 80% woningen verkocht

Positieve ontwikkelingen komen ook voort uit de Hoven van Aarlesche Erven. Niet alleen is 80% van de woningen verkocht, maar er is nog meer goed nieuws. In april van het komende jaar gaat de bouw van start voor de 31 woningen in deelplan 2. Deze woningen zijn volledig gericht op de toekomst en worden standaard opgeleverd als BENG-woningen, waardoor ze bijzonder energiezuinig zijn.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. De ruime twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen bevinden zich op de meest fraaie locaties in de Hoven, met een prachtig uitzicht op het groene lint vanuit de woningen. Als je vragen hebt of geïnteresseerd bent, neem dan contact op met de makelaar.

Bekijk het aanbod

de Waarden

Verkoop deelplan 2 de Waarden verloopt voorspoedig

In de Waarden van Aarlesche Erven, deelplan 1, worden momenteel 56 koopwoningen gebouwd te midden van de natuur en in de nabijheid van het centrum van Best. De eerste koopwoningen worden al na 7,5 maand bouwen opgeleverd aan enthousiaste kopers. Op enkele grote tweekappers na, zijn alle woningen uit deelplan 1 verkocht!

De verkoop van deelplan 2 is momenteel gaande en verloopt succesvol. Hoewel de inschrijfperiode inmiddels is afgesloten en de woningen dus in feite zijn toegewezen, kun je je nog steeds inschrijven op de reservelijst. Het is mogelijk dat een woning opnieuw beschikbaar komt voor verkoop.

Bekijk het aanbod

Deel deze pagina:

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen en je bent als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom Aarlesche Erven.

Laatste nieuws.

Eindejaar update 2023

Lees verder

Vind eenvoudig jouw plekje

Lees verder

Kopers aan het woord

Lees verder