15 feb. 2023

Duurzame nieuwbouwwoningen in Best, nabij Eindhoven

beeldmerk-bg-news.svg

Aarlesche Erven boekt geweldige vooruitgang met de ontwikkeling van duurzame nieuwbouwwoningen in Best. Dagelijks werken getalenteerde bouwteams keihard om elke woning tot in perfectie te realiseren. We moeten nog even geduld hebben, maar de resultaten zien er al veelbelovend uit!

Dat duurzaamheid hoog in het vaandel staat, is te zien in alle aspecten van de nieuwbouw. Zo wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen en worden de nieuwste energiezuinige technieken toegepast. Dit zorgt niet alleen voor een lager energieverbruik, maar ook voor een gezondere leefomgeving voor de toekomstige bewoners. Dankzij de toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid kunnen toekomstige bewoners binnenkort genieten van het comfort van wonen in een moderne, duurzame woning in een prachtige, natuurlijke omgeving. 

Bovendien zijn we trots op de prachtige ontwerpen die zijn ontwikkeld voor elke woning. De ontwerpen van de woningen zijn geïnspireerd op de omgeving en creëren een harmonieus geheel met de natuurlijke omgeving. Er zijn woningen beschikbaar voor elk type huishouden, van starters tot grote gezinnen. 

Zoek jij naar nieuwbouw in Best of nabij Eindhoven? Dan is Aarlesche Erven de perfecte plek om jouw droomwoning te vinden!

Deel deze pagina:

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen en je bent als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom Aarlesche Erven.

Laatste nieuws.

Feestelijke start bouw bij de Hoven deelplan 2

Lees verder

Nieuwe straatnamen Aarlesche Erven

Lees verder

Een warm welkom aan de nieuwe bewoners van Aarlesche Erven!

Lees verder