02 sep. 2021

Benieuwd hoe een ontwikkeling als Aarlesche Erven tot stand komt?

beeldmerk-bg-news.svg

De gebiedsontwikkeling van een plan als Aarlesche Erven start met het uitwerken van een visie op de toekomstige ontwikkeling. Een visie met ambitie, die enthousiast maakt én die antwoord geeft op vragen zoals: wat voor soort gebied moet het zijn, voor wie, wat voor soort woningen en voorzieningen zijn er, hoe is het gebied bereikbaar, hoe maken we het financieel haalbaar?

aarlesche-erven-wonen-natuur-eindhoven-collage-1.png

Vanuit deze visie is een beeldregieplan opgezet dat aansluit bij de hedendaagse woonwensen. Dit beeldregieplan geeft in woord en beeld aan wat de uitgangspunten zijn voor het te ontwikkelen gebied en vormt de uiteindelijke basis voor de ontwikkeling van dat gebied. 

Een samenwerking tussen toekomstige bewoners, Gemeente Best, ontwikkelaars, architecten en andere betrokken partijen heeft geresulteerd in een antwoord op al die vragen. Zo weten we zeker dat het beeldregieplan dat hoort bij Aarlesche Erven is afgestemd op de vraag uit de markt.

Deel deze pagina:

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen en je bent als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom Aarlesche Erven.

Laatste nieuws.

Bouwupdate Aarlesche Erven in de gemeente Best

Lees verder

Woningupdate Aarlesche Erven

Lees verder

Duurzame nieuwbouwwoningen in Best, nabij Eindhoven

Lees verder