09 feb. 2023

Aarlesche Erven woningupdate

beeldmerk-bg-news.svg

Klinkt een duurzame en ruime nieuwbouwwoning in een groene omgeving als iets voor jou? Hieronder lees je het laatste nieuws over de verkoop en bouw van de woningen in de verschillende deelplannen.

de Hoven van Aarlesche Erven

Bij de Hoven was er reden voor een feestje. Alle woningen zijn verkocht en de bouw van het eerste deelplan is gestart.  

Wil jij ook zekerheid over je maandlasten en geeft je de voorkeur aan een nul-op-de-meter woning of zelfs een energiepositieve woning? Dan hebben we goed nieuws want dit voorjaar gaat de verkoop van het tweede deelplan van de Hoven van start.

de Tuinen van Aarlesche Erven

De woningen in de Tuinen deelplan 1 worden nul-op-de-meter! Dit betekent dat de woningen energie opwekken en je niet of nauwelijks afhankelijk bent van fossiele brandstoffen, zoals gas. Door middel van verschillende technieken heeft een gemiddeld gezin, bij bewust energieverbruik, anno 2023 geen energielasten! 
 
In het eerste deelplan van de Tuinen zijn nog verschillende woningtypes te koop.

de Waarden van Aarlesche Erven

Goed nieuws! Veel kopers van de Waarden zijn al naar de notaris geweest want binnenkort wordt gestart met de bouw van dit deelplan. Mogelijk worden de eerste woningen nog dit jaar opgeleverd. De Wilderniswoningen van dit plan gaan binnenkort in verkoop.

Op 11 februari a.s. zal er een openhuis plaatsvinden bij makelaarskantoor Ed Willems in Best, speciaal voor de nog beschikbare woningen.

de Akkers van Aarlesche Erven

Deelplan 1 van de Akkers is volop in aanbouw! Hier zullen de eerste bewoners van Aarlesche Erven van hun nieuwe huis een thuis gaan maken. 

In het tweede deelplan komen in totaal 32 koopwoningen in diverse typen. Hiervan zijn nog enkele beschikbaar: 1 vrijstaande, 3 tweekappers, 1 hoekwoning, 1 tussenwoning en 1 starterswoning. De bouw van het tweede deelplan start in april van dit jaar! 

De ontwikkelingen van deelplan 3 zijn ook opgestart!

Deel deze pagina:

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen en je bent als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom Aarlesche Erven.

Laatste nieuws.

Vind eenvoudig jouw plekje

Lees verder

Kopers aan het woord

Lees verder

Wonen in een groene woonwijk

Lees verder