10 nov. 2021

Aarlesche Erven komt tot leven!

beeldmerk-bg-news.svg

Aarlesche Erven komt tot leven!

Dat zie je én dat voel je.

Dat gevoel willen wij graag met jullie delen! Daarom hebben wij prachtige beelden gemaakt om te laten zien wat Aarlesche Erven jou te bieden heeft. Droom alvast weg bij deze sfeervolle beelden van de omgeving, het gezellige van Best en het bruisende van Eindhoven. 

Waar loop jij warm voor? Het Groene Woud? Eindhoven om de hoek? De toekomstige basisschool? Of gewoon het totaalplaatje dat Aarlesche Erven heet? Er is zoveel te doen en beleven, laat je creativiteit de vrije loop en de mogelijkheden zijn eindeloos! Sporten, picknicken, waterskiën of een terrasje doen? Het is teveel om allemaal onder de aandacht te brengen in onze sfeervideo. Daarvoor zul je toch echt een keer zelf langs moeten komen. 

De voortgang van de ontwikkeling op het plangebied Aarlesche Erven gaat voorspoedig en de interesse is groot! De contouren van de eerste fases zijn zichtbaar en de ontwikkeling is in volle gang. Kom dus zeker een keer kijken. 

#gebiedsontwikkeling #nieuwbouw #nieuwbouwwijk #Best #Eindhoven #Aarlesche_Erven #gebiedsvideo #sfeervideo #GroeneWoud 

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Contact pagina

Deel deze pagina:

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen en je bent als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom Aarlesche Erven.

Laatste nieuws.

Eindejaar update 2023

Lees verder

Vind eenvoudig jouw plekje

Lees verder

Kopers aan het woord

Lees verder