08 jun. 2021

Aarlesche Erven gaat van start.

beeldmerk-bg-news.svg

Eén keer in de zoveel tijd doet zich een bijzondere kans voor. Dat is nu. Aarlesche Erven. Een nieuw woongebied tussen het centrum van Best en Aarle, onderdeel van het Groene Woud, en in de nabijheid van de Eindhoven. Met het geborgen karakter van een dorp en de ruimte voor grote dromen. 

Het nieuwe, duurzame woongebied is het resultaat van een samenwerking tussen Ballast Nedam Development & Novaform, Heijmans, Van Wanrooij & Van Schijndel, Zuidgrond (BPD & Janssen de Jong) en de Gemeente Best.

De komende jaren worden er in totaal 880 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. In welke levensfase je je ook bevindt, je vindt er je nieuwe plek. Single, jong stel, gezin met jonge kinderen of pubers of misschien de kinderen al de deur uit. Er worden verschillende typen woningen gebouwd in verschillende prijsklassen. Iedereen is hier welkom, iedereen zal zich thuis voelen.  

In Aarlesche Erven komt alles samen: ruimte voor het leven, duurzaamheid, respect voor de natuur en comfortabel wonen. Hier leef je tussen stad en land. In 20 auto-minuten in de dynamiek van het stadscentrum, in 5 minuten lopen midden in de mooiste natuurgebieden.

hero-news-item.jpg

 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Deel deze pagina:

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen en je bent als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom Aarlesche Erven.

Laatste nieuws.

Feestelijke start bouw bij de Hoven deelplan 2

Lees verder

Nieuwe straatnamen Aarlesche Erven

Lees verder

Een warm welkom aan de nieuwe bewoners van Aarlesche Erven!

Lees verder