16 apr. 2021

Aarlesche Erven, ons aanbod.

Je nieuwe thuis, vind je hier. 

De realisatie van Aarlesche Erven is een samenwerking tussen verschillende marktpartijen. Dat zorgt voor een unieke gebiedsontwikkeling. Een plek waar iedereen zich thuis voelt. Ontdek hier ons woningaanbod en schrijf je in voor het laatste nieuws.  

De fases

Begin jij met dromen,
beginnen wij met bouwen.

Aarlesche Erven wordt in fasen ontwikkeld. Op onderstaande kaart zie je de komende fases. De verkoop van fase 1 is begonnen! Fase 2 en 3 start in 2022. Schrijf je in, dan houden wij je op de hoogte.

Locatiekaart Aarleche Erven

Fase 1 van Aarlesche Erven 

Om de ontwikkeling in goede banen te leiden is Aarlesche Erven onderverdeeld in de projecten: 'de Hoven', 'de Akkers', 'de Tuinen' en 'de Waarden'. Op die manier maken wij het voor jouw overzichtelijk waar je moet zijn voor het (toekomstig) aanbod en wie daar verantwoordelijk voor is.  

De eerste deelplannen van de projecten 'de Hoven' en 'de Akkers' vallen onder fase 1 van Aarlesche Erven en liggen in het zuidoosten van het plangebied. Hieronder zie je de eerste impressies en woningschetsen. Daaronder vind je een aanklikbare kaart waardoor je eenvoudig naar de projectsites navigeert! 

Deelplan 'de Akkers'

De definitieve inschrijving is op 04 november jl. afgesloten. Alle beschikbare informatie vind je op de projectwebsite van de Akkers van Aarlesche Erven. 

Bekijk hier de projectsite:

www.akkers-aarlesche-erven.nl

 

Deelplan 'de Hoven'

De eerste woningschetsen zijn klaar! In deze deelfase komen in totaal 38 nieuwbouwwoningen; tussen- en hoekwoningen en twee-onder-één-kapwoningen in diverse varianten en een unieke vrijstaande woning.

Meer informatie en inschrijven? Bekijk de projectsite:

www.hoven-aarlesche-erven.nl

 

Deelplan 'de Akkers'

Deelplan 'de Hoven'

Verschillende woonsferen voor verschillende leefstijlen. Hier vindt iedereen zijn plek.